Heal you på mässa

0Igår stod jag på Drömtida hälsomässa i Ystad med min massagebänk och erbjöd Reiki Healing. Jag höll också en föreläsning där jag berättade om delar av mitt liv och vilka insikter som utmaningarna jag ställts inför har gett mig. Jag pratade bland annat om vikten att acceptera sig själv, vad jag anser är den primära anledningen till missbruk och vad som varit receptet för mig att kunna leva ett bättre och lyckligare liv. På morgonen drog jag ett tarotkort för att få ett budskap och det var ett oerhört passande budskap jag fick :).

För er som inte vet vad healing är så är det en metod som är holistisk d.v.s att man utgår från att kropp och psyke är en helhet.Många fysiska åkommor har psykisk eller emotionell orsak; värk och spänningar orsakas ofta av stress, sorg, oro och undanträngda känslor. Genom en mild form av handpåläggning arbetar Reiki samtidigt på det fysiska och det emotionella planet, och löser upp spänningar och frigör det som en gång orsakat dem. Reiki är idag godkänt som friskvård av skatteverket.

Den förutsätter ingen religiös tro eller övertygelse och kan tas emot av alla.

Jag älskar känslan av att se hur klienter har fullständigt slappnat av under behandlingen och man verkligen både ser och känner hur det har påverkat dem.

Själv har jag haft fantastiska upplevelser med healing där jag har fått komma i kontakt med både mitt inre lugn men också den starka livsglädje som jag har och det är en underbar känsla.

Heal You/EmmaDela.

Om skribenten

Jag som skriver på den här sidan heter Emma är 42 år gammal, jobbar som bibliotekarie och har två barn . På den här sidan vill jag kombinera många av mina intressen som är skrivande, ta foto, läsa, laga mat och andlighet och personlig utveckling. Jag har en brokig historia med utbildningar som fritidsledare på folkhögskola, historia, socialantropologi samt judaistik(läran om judendomen) på Lunds Universitet. Jag har även en magisterexamen i biblioteks och informationsvetenskap. Jag har jobbat på förskola, 10 år för ett bemannningsföretag som konsult inom ekonomi och administration och sedan ett par år tillbaka som bibliotekarie på en grundskola. Jag har alltid älskat att läsa. Som barn kunde jag studera familjens bokhylla och alla bokryggarna den innehöll och önska att jag fick läsa böckerna innan jag ens kunde läsa. För mig är läsa som att resa, resa till en magisk plats där precis allt kan hända. För en stund så existerar inte världen utanför och jag får en paus i mitt eget liv där jag fullt kan gå upp i något annat. För mig som jag tror även för många andra som intresserar sig för personlig utveckling och andlighet så har man själv gått igenom många kriser. Det är definitivt sant för mig och mitt liv. Jag vill aldrig vara en person som predikar, under min resa till att förstå mig själv och må bra har jag hittat saker som är sanna för mig och som stämmer för mitt liv. Du måste hitta din egen sanning. Mitt skrivande om jobbiga erfarenheter i mitt liv gör jag lika mycket för min egen skull som att jag hoppas att det kan finnas andra som kan vara hjälpta av att höra om min resa och vad den har lett till för mig. Om inte man lärde sig av sina erfarenheter och delade med sig, vad ska man annars ha dem till? Allt jobbigt jag har varit med om i mitt liv har varit en gåva, varenda sak har fört mig närmare att förstå mig själv och andra. Livet är en resa och vi får många tillfällen att träna oss i att hantera smärtsamma saker. Det är så för oss alla, men jag vill att du ska veta att du är inte ensam. Jag skriver för dig, jag skriver för mig och jag skriver för livet! Jag är initierad Reiki healer och utför healing hemma hos mig i Hjärup, Skåne. Eller hemma hos dig om du bor i närheten :). Du är välkommen att kontakta mig om du skulle vara intresserad och hjälpt av att få healing! Just nu går jag också en utbildning till holistisk terapeut! Hoppas att du kommer att få mycket glädje av min sida!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke