Vill du vara lycklig-tänk lyckliga tankar!

0

Tankar är endast tankar men de är enormt kraftfulla.

Enkelt uttryckt kan man säga att det du tänker så blir det.

Våra tankar om oss själva ligger till grund för hur vi mår och för hur vi ser på livet.

Vill du vara lycklig, tänk lyckliga tankar. Vill du må bra, tänk positivt.

Du kan inte förändra en situation, en man som kanske inte längre vill fortsätta er relation eller förlust av en närstående. Men du kan styra över dina tankar.

Jag har gett mig själv ett löfte, att se vad som händer om jag endast tänker positivt under en tid. Jag vet vad som händer när jag tänker negativt, det är jag van vid att göra. Men det är inte lätt att bryta tankemönster men det går!

När jag skilde mig tyckte jag att livet var slut, jag var djupt olycklig och helt övertygad om att jag aldrig skulle bli älskad igen. Om jag hade fortsatt att tänka så, hade det onekligen blivit så och det hade blivit en självuppfyllande profetia.

Jag har alltid känt mig som att jag inte hade någon kontroll över mitt liv- saker bara hände mig.

Och saker händer oss, men det är vi som väljer hur vi ser på dem. Du kommer att älska igen, du kommer att skratta igen och du kommer att resa dig. Kriserna händer oss och det är under dem och efter som vi förstår vilken enorm inneboende kraft det finns i oss själva. Styr kraften med hjälp av dina tankar till att leva ett mer meningsfullt liv med mer glädje.

Du förtjänar det!

Vill du läsa om hur man jobbar med sig själv genom affirmationer rekommenderar jag dig att läsa Louise Hay- ”Du kan hela ditt liv”.

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver på den här sidan heter Emma är 42 år gammal, jobbar som bibliotekarie och har två barn . På den här sidan vill jag kombinera många av mina intressen som är skrivande, ta foto, läsa, laga mat och andlighet och personlig utveckling. Jag har en brokig historia med utbildningar som fritidsledare på folkhögskola, historia, socialantropologi samt judaistik(läran om judendomen) på Lunds Universitet. Jag har även en magisterexamen i biblioteks och informationsvetenskap. Jag har jobbat på förskola, 10 år för ett bemannningsföretag som konsult inom ekonomi och administration och sedan ett par år tillbaka som bibliotekarie på en grundskola. Jag har alltid älskat att läsa. Som barn kunde jag studera familjens bokhylla och alla bokryggarna den innehöll och önska att jag fick läsa böckerna innan jag ens kunde läsa. För mig är läsa som att resa, resa till en magisk plats där precis allt kan hända. För en stund så existerar inte världen utanför och jag får en paus i mitt eget liv där jag fullt kan gå upp i något annat. För mig som jag tror även för många andra som intresserar sig för personlig utveckling och andlighet så har man själv gått igenom många kriser. Det är definitivt sant för mig och mitt liv. Jag vill aldrig vara en person som predikar, under min resa till att förstå mig själv och må bra har jag hittat saker som är sanna för mig och som stämmer för mitt liv. Du måste hitta din egen sanning. Mitt skrivande om jobbiga erfarenheter i mitt liv gör jag lika mycket för min egen skull som att jag hoppas att det kan finnas andra som kan vara hjälpta av att höra om min resa och vad den har lett till för mig. Om inte man lärde sig av sina erfarenheter och delade med sig, vad ska man annars ha dem till? Allt jobbigt jag har varit med om i mitt liv har varit en gåva, varenda sak har fört mig närmare att förstå mig själv och andra. Livet är en resa och vi får många tillfällen att träna oss i att hantera smärtsamma saker. Det är så för oss alla, men jag vill att du ska veta att du är inte ensam. Jag skriver för dig, jag skriver för mig och jag skriver för livet! Jag är initierad Reiki healer och utför healing hemma hos mig i Hjärup, Skåne. Eller hemma hos dig om du bor i närheten :). Du är välkommen att kontakta mig om du skulle vara intresserad och hjälpt av att få healing! Just nu går jag också en utbildning till holistisk terapeut! Hoppas att du kommer att få mycket glädje av min sida!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke